Logo CKB Vissers

Glazenwasserij

"Uw professionele glazenwasser"

Als professioneel glazenwassersbedrijf komen wij alle soorten van gebouwen tegen, van klein tot groot en van laagbouw tot en met het gespecialiseerde hogere werk.


CKB Vissers wast niet alleen het glasoppervlakte schoon, óók de omlijsting, dorpels en onderliggende beplating worden op verantwoorde wijze schoon gemaakt. Het is van belang voor de levensduur van uw schilderwerk dat niet alleen de ramen schoongemaakt worden, maar ook de kozijnen en dorpels.


Wij zijn de glazenwassers die multi-inzetbaar zijn! Heeft u een glazen dak, overkapping, serre, koepels, boeiboorden of gevelbeplating, dan is dat geen probleem voor ons. Door osmose* water te gebruiken krijgt u een veel beter resultaat dan bij het traditionele ramen schoonmaken.


Wat kost een glazenwasser? Ieder gebouw is anders en daarom nemen we de moeite om naar u toe te komen voor het maken van een gratis offerte.


Serre ramen wassen met osmose water

Wat is osmose water?

In normaal leidingwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui.


Het pure (omose) water waarmee de telescopische glas- en gevelbewassing wordt uitgevoerd wordt verkregen door een proces waarbij leidingwater gefilterd wordt. Bij gefilterd leidingwater zijn alle bestanddelen zoals zouten, mineralen en kalk uit het water gefilterd. Wat overblijft is puur water dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water aanwezig is wat vlekken kan achterlaten.

Belangrijke voordelen van osmose wassen

Schoner!

Optimale schone en diepe reiniging, tot zelfs in de poriën van het glasoppervlakte wordt het gewassen. Geen strepen en vlekken, ook bij zonnig weer.

Efficiënter!

Door het glazenwassen met de telescopische steel kunnen wij tot 15 meter hoogte komen zonder ladder en hoogwerk.

Multi-inzetbaar!

Perfect inzetbaar voor zowel ramenwassen, glazen carport, overkapping, serre, koepels, boeiboorden, gevelreclame, gevelbeplating, damwandbeplating, zonnemodules etc.

Langer resultaat!

De behandelde oppervlakken blijven langer schoon omdat osmosewater geen residu achterlaat.

Goedkoper!

De wetgeving stelt momenteel strenge eisen aan ramen wassen op hoogte waardoor de kostprijs aanzienlijk is gestegen. Osmose ramen wassen op hoogte is een goedkoper alternatief aangezien hoogwerkers minder vaak ingezet hoeven te worden.

Veiligheid!

Als glazenwassersbedrijf worden de werkzaamheden volledig uitgevoerd conform de voorschriften van de Arbowet en het Ladderbesluit.

Galerij

CKB Vissers | Telescoop wassen met osmose water
CKB Vissers | Glasbewassing van de serre
CKB Vissers | Carport schoonmaken met osmose water
CKB Vissers | Osmose bewassing van de carport
CKB Vissers | Glazenwassersbedrijf met telescoop wassen

Neem contact op

Voor meer informatie of een gratis offerte, vult u het contactformulier in. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt...